Nyereményjáték

HAVI FITNESS BÉRLET INGYEN NEKED IS…

ELŐSZÖR IS KÖSZÖNET, HOGY TE IS RÉSZT VESZEL INGYEN FITNESS BÉRLET JÁTÉKUNKON:)

MI ANNYIRA BIZTOSAK VAGYUNK EDZŐTERMÜNK EGYEDÜLÁLLÓ SZOLGÁLTATÁSAINAK SIKERÉBEN, HOGY MOST NEKED IS LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK, HOGY AKÁR INGYEN KIPRÓBÁLHASS MINKET!

ANNYIT KELL CSUPÁN TENNED, HOGY JELENTKEZEL NYEREMÉNYJÁTÉKUNKRA. A JELENTKEZÉS FELTÉTELE, HOGY A LENTI JELENTKEZÉSI MEZŐKBE PONTOSAN MEGADOD TELJES NEVED ÉS EMAIL CÍMED ÉS EZZEL AZ EGY MOZDULATTAL, MÁR TE IS RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON!

A NYERTES NEVET MINDEN HÉTEN PÉNTEKEN DÉLELŐTT 10:00 ÓRAKOR, A SZÁMÍTÓGÉPES SORSOLÁST KÖVETŐEN, KIÍRJUK A WWW.CORPUSFITNESS-DEBRECEN.HU WEBOLDALUNK NYERTESEK MENÜPONTJÁBA.

FIGYELEM! A NYERTESEKET NEM ÉRTESÍTJÜK SEM TELEFONON, SEM E-MAILBEN! EZ LEGYEN A TE DOLGOD:)

LÁTOGASS EL MINDEN HÉTEN PÉNTEKEN WEBOLDALUNKRA ÉS ELLENŐRIZD, HOGY TE NYERTÉL-E! EZT ÚGY TUDOD LEELLENŐRIZNI, HOGY KATTINTS A NYERTESEK MENÜPONTRA, ÉS NÉZD MEG, HOGY SZEREPEL-E A NEVED A NYERTESEK KÖZÖTT. HA LÁTOD A NEVED A NYERTESEK KÖZÖTT, A LISTA LEGFELSŐ NEVEKÉNT ÉS A NEVED MÖGÖTT AZ AZNAPI DÁTUM SZEREPEL, AKKOR BIZONY TE VAGY A SZERENCSÉS NYERTES!

DE, VIGYÁZZ, MERT HA NEM JELENTKEZEL AZNAP DÉLUTÁN 18:00 ÓRÁIG, AKKOR NEM LEHETSZ JOGOSULT A JÓL MEGÉRDEMELT NYEREMÉNYEDRE.

EZ PERSZE CSAK AKKOR FORDULHAT ELŐ, HA ELFELEJTED PÉNTEKEN MEGNÉZNI WEBOLDALUNKAT. EZÉRT AZT JAVASLOM, HOGY ÁLLÍTS BE EMLÉKEZTETŐT A TELEFONODON, SZÁMÍTÓGÉPEDEN VAGY A NAPTÁRODBAN, MERT HIDD EL, NINCS ANNÁL BOSSZANTÓBB, MINT HA KISORSOL A GÉP, TE PEDIG CSAK MÁSNAP VESZED CSAK ÉSZRE, HOGY NYERTÉL…

DE MI A TEENDŐD, HA TE VAGY A HETI NYERTES?

EBBEN AZ ESETBEN CSUPÁN ANNYI DOLGOD VAN, HOGY MÉG AZNAP 18H-IG JELENTKEZNED KELL TELEFONON AZ 52/450-450-ES SZÁMON A HAVI FITNESS BÉRLETEDÉRT, MERT HA AZNAP DÉLUTÁN 18H-IG NEM JELENTKEZEL, AKKOR BIZONY MÁSNAP VAGY HARMADNAP MÁR NEM VAGY JOGOSULT A BÉRLETRE.

TEHÁT JELENTKEZZ A JÁTÉKRA, ELLENŐRIZD MINDEN PÉNTEKEN WEBLAPUNKON A NYERTESEK LISTÁJÁT, HA NYERTÉL, AKKOR MÉG AZNAP DÉLUTÁN 6 ÓRÁIG TELEFONÁLJ, DIKTÁLD BE A JELENTKEZÉSNÉL MEGADOTT EMAIL CÍMEDET, MAJD VÁRUNK SZERETETTEL A CORPUS FITNESSBE A HAVI INGYEN FITNESS BÉRLETEDÉRT!

JELENTKEZZ MOST AZ INGYEN FITNESS BÉRLET JÁTÉKUNKRA!

TÖLTSD KI AZ ADATOKAT PONTOSAN, MIVEL EBBŐL SORSOL A GÉP, MAJD NYOMJ A “JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE” LINKRE…

Hamarosan újra lehet jelentkezni a nyereményjátékra. Kérlek nézz vissza később!

AZ ITT MEGADOTT EMAIL CÍMEDET KELL MAJD BEDIKTÁLNI A TELEFONBA, MERT EZ ALAPJÁN TUDJUK AZONOSÍTANI A NYERTESEK VALÓDISÁGÁT.

EZT A SZÁMOT HÍVD, HA NYERTÉL: +36 52 450 450

AZ ITT MEGADOTT ADATAIDAT BIZALMASAN KEZELJÜK, HARMADIK FÉL RÉSZÉRE SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM ADJUK KI, AZONBAN ELŐFORDULHAT, HOGY ESETENKÉNT TÁJÉKOZTATÓ LEVELET KÜLDÜNK NEKED, HOGY MINDIG TUDD, MI FOLYIK HÁZUNK TÁJÉKÁN.

KÖSZÖNJÜK HOGY RÉSZT VESZEL JÁTÉKUNKON! SOK SIKERT KÍVÁNUNK A PÉNTEKI SORSOLÁSOKHOZ!